Ciocolata neagra cu zahar de cocos si lapte de cocos 60%.
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara aditivi
-
100% fara plastic
-
Bio-eco
Descriere
Baton organic de ciocolată neagră 60% cacao cu băutură de cocos și zahăr de cocos. Specialitate cu un procent mare de cacao.
Indicație
Ciocolata bio facuta cu cacao fina din soiul Forastero.
Blanxart creează ciocolate exclusiv cu cacao de origine unică, pentru a spori unicitatea fiecărei rețete. În urma procesului Bean to Bar, Blanxart controlează întregul proces: de la selecția cacaoului în plantațiile mici, prăjirea lentă artizanală în unitățile noastre, până la ambalarea batonului de ciocolată.
Mod de preluare
Se recomanda sa o gustati in portiile mici pe care le prezinta tableta.
Precauții
Poate contine urme de nuci, lapte si soia.
Condiții de depozitare
Se recomanda pastrarea intr-un loc racoros si uscat, intre 15 si 21ºC. Având în vedere calitățile produsului, evitați frigiderul, dacă este posibil. Ciocolata neagra are o perioada de valabilitate de 2 ani de la fabricare.
Ingrediente
Cacao*, Zahar*, Pulpa de nuca de cocos*(11%). Cacao minim 60%.
(*) Agricultura ecologică.
Certificat
ES-ECO-019-CT
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică560 Kcal
-
Grăsimi lipidice39 G
-
Acizi grași saturați25.9 G
-
Carbohidrați / carbohidrați37 G
-
Zaharuri29.5 G
-
Fibre dietetice11 G
-
Proteinele9.7 G
-
Sare0.01 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.