Ciocolata neagra cu susan caramelizat organic
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Bio-eco
Descriere
Baton de ciocolata neagra cu susan caramelizat. Intensitatea frumoasa a ciocolatei 65% cacao din Peru si Haiti este presarata cu susan crocant prajit delicat si chipsuri de caramel foarte usor sarate cu sare Guérande.
Indicație
Una dintre cele mai notabile proprietăți ale ciocolatei negre este conținutul său ridicat de antioxidanți. Antioxidanții sunt compuși care ajută la protejarea organismului de daunele cauzate de radicalii liberi. Ciocolata neagră conține o cantitate mare de flavonoide, un tip de antioxidant care se găsește în cacao, ceea ce o face o sursă excelentă a acestor compuși protectori.
Ciocolata peruană se caracterizează prin aromele și aromele sale unice, care se datorează în mare parte diversității soiurilor de cacao cultivate în Peru. Fiecare soi are propriul profil de aromă și aromă, care este influențat de condițiile climatice și de sol în care este cultivat.
Mod de preluare
Se consuma dupa gust.
Precauții
Conține lapte și susan. Poate contine urme de nuci si gluten.
Condiții de depozitare
Depozitați la temperatura camerei.
Ingrediente
Masa de cacao din Peru si Haiti (48,5%), zahar din trestie, susan prajit (12%), unt de cacao, chipsuri de caramel sarat (3%) (zahar, lapte praf integral, unt, floare de sal de Guérande). Cacao min. 65%.
85% Ingrediente din Agricultura Ecologică și Comerț Echitabil. Din care 77,4% provin de la Micii Producători. certificat UE. Certificare de mic producător.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice40 G
-
Acizi grași saturați21 G
-
Carbohidrați / carbohidrați38 G
-
Zaharuri32 G
-
Proteinele9.2 G
-
Fibre dietetice8.9 G
-
Sare0.28 G
-
Valoare energetică570 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.