Ciocolata neagra Congo 91% Eco
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara aditivi
-
100% fara plastic
-
Bio-eco
Descriere
Baton organic de ciocolată neagră 91% cacao (Congo), colectat în Munții Lunii, în bazinul tropical al Congo-ului. Specialitate cu un procent mare de cacao, intensa dar cu personalitate aromata.
Indicație
Ciocolata bio facuta cu cacao fina din soiul Forastero.
Blanxart creează ciocolate exclusiv cu cacao de origine unică, pentru a spori unicitatea fiecărei rețete. În urma procesului Bean to Bar, Blanxart controlează întregul proces: de la selecția cacaoului în plantațiile mici, prăjirea lentă artizanală în unitățile noastre, până la ambalarea batonului de ciocolată.
Notă de degustare: esență moale de fructe. Amintește de fructe roșii. Dezvăluie note vegetale și pământești, bine completate de o puternică atingere picantă care se îmbină cu o nuanță de ceai negru.
Mod de preluare
Următoarea ordine a feței este recomandată pentru a vă bucura de întreaga personalitate a acestei tablete: Observați culoarea și luminozitatea acesteia. Miroși și detectează primele nuanțe. Deschide-l și auzi un zgomot curat. Gustă-l și identifică din plin aromele
Precauții
Poate contine urme de nuci, lapte si soia.
Condiții de depozitare
Se recomanda pastrarea intr-un loc racoros si uscat, intre 15 si 21ºC. Având în vedere calitățile produsului, evitați frigiderul, dacă este posibil. Ciocolata neagra are o perioada de valabilitate de 2 ani de la fabricare.
Ingrediente
Cacao*, Zahăr*. Cacao 91% minim.
(*) Agricultura ecologică.
Certificat
ES-ECO-019-CT
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică662 Kcal
-
Grăsimi lipidice56.2 G
-
Acizi grași saturați34.3 G
-
Carbohidrați / carbohidrați19.6 G
-
Zaharuri11.4 G
-
Fibre dietetice13.7 G
-
Proteinele12.4 G
-
Sare0.01 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.