Ciocolata cu migdale
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Comerţ echitabil
-
Vegetarian1
-
Bio-eco
Descriere
Baton de ciocolata cu numai ingrediente de origine vegetala. Se folosește zahăr din trestie de zahăr din proiectul agricol Manduvirà din Paraguay și cacao din comerț echitabil din America de Sud. Batoanele sunt fabricate în Elveția folosind metode tradiționale de producție. Cu migdale întregi.
Condiții de depozitare
Depozitați la temperatura camerei
Ingrediente
Migdale (20%), sirop de orez cu glucoză uscată (13,6%), alune de pădure, sare de mare, vanilie, unt de cacao, masă de cacao, zahăr brut din trestie, zahăr brut din trestie, sirop uscat de orez cu glucoză.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Acizi grași saturați18 G
-
Carbohidrați / carbohidrați45 G
-
Zaharuri34 G
-
Proteinele7 G
-
Sare0.18 G
-
Grăsimi lipidice42 G
-
Valoare energetică591 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.