Cacao alcalinizata
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Vegetarian1
-
Fara alergeni
-
Bio-eco
Descriere
Cacaoul alcalinizant MyConatur are o culoare roșiatică și o aromă foarte delicată. Spre deosebire de cacao naturală, aceasta poate fi diluată la rece.
Indicație
Cacaoul alcalin sau alcalinizat este un tip de pudră naturală de cacao care suferă un proces de alcalinizare (procesul olandez), prin care anumite semințe de cacao sunt selectate și tratate pentru a le reduce amărăciunea și aciditatea. Pudră de cacao organică alcalinizată 10/12% grăsime. Recipient din plastic cu sigiliu de securitate, care contine 200 grame. Roşcat. Aromă delicată și mai puțin amară decât cea naturală. Solubilitate bună. Fara alergeni si fara gluten.
Are proprietăți care sunt potrivite pentru consum de către diabetici și celiaci. Conținut scăzut de zahăr. Indicele său glicemic este scăzut. Bogat in fibre. Are un conținut scăzut de sare, ceea ce ajută la menținerea tensiunii arteriale normale. PH-ul său alcalin este ideal pentru diluare în băuturi calde și reci.
Mod de preluare
Este recomandat să-l adăugați la micul dejun în ceașca de lapte sau băutură vegetală. De asemenea, este foarte obișnuit să îl includeți în prepararea deserturilor și a produselor de patiserie cu aromă de ciocolată.
Condiții de depozitare
A se păstra într-un loc răcoros, uscat și întunecat.
Ingrediente
Pudră de cacao organică alcalinizată 10/12% grăsime,
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice11 G
-
Acizi grași saturați6.6 G
-
Carbohidrați / carbohidrați14 G
-
Zaharuri0 G
-
Fibre dietetice42 G
-
Proteinele25 G
-
Sare0.23 G
-
Valoare energetică347.73 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.