spori koji
10 G
Spori pentru producerea de koji pentru amazake și miso. Koji rezultat va fi foarte versatil, producând dulceață medie și umami. Dacă este prima dată când utilizați spori koji, vă recomand să folosiți aceștia.
Vizualizați descrierea
Descriere
Spori pentru producerea de koji pentru amazake și miso. Koji rezultat va fi foarte versatil, producând dulceață medie și umami. Dacă este prima dată când utilizați spori koji, vă recomand să folosiți aceștia.
Mod de preluare
Se recomandă 1 g la 1 kg de orez uscat sau substratul la alegere.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat
Ingrediente
Aspergillus oryzae, orez
SKU: LP-0163979
EVR6C5JP
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
8 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.