spori de tempeh
Economisește cu aceste pachete
-
Buna ziua, folosesc starterul pentru a face tempeh acasa, anterior fara nici o problema, de data aceasta am folosit sporii si de doua ori nu am avut niciun rezultat, a doua ocazie am folosit un alt starter de la alta marca si kensho-ul cu același substrat și Starterul kensho mi-a eșuat din nou, poate lotul a mers prost sau s-a stricat pe parcurs, dar nu a funcționat deloc pentru mine.
Hola, uso el iniciador para hacer tempeh en casa, anteriormente sin ningún problema, esta vez utilice las esporas y en dos ocasiones no he tenido resultado alguno, en la segunda ocasión, utilice otro iniciador de otra marca y el kensho con el mismo sustrato y el iniciador kensho nuevamente me fallo, quizás la tanda ha salido mal o se ha estropeado en el camino, pero no me ha funcionado en absoluto.
Tradus din naturitas.es
Vezi originalul
spori de tempeh recenzii
Bază în 1 recenzie
-
5 stele0
-
4 stele0
-
3 stele0
-
2 stele0
-
1 stea1
Descriere
Tempeh-kin sunt sporii de Rhizopus Oryzae care sunt utilizați special pentru a face tempeh. Acest soi de spori produce o cantitate mare de miceliu alb, ceea ce facilitează obținerea unui tempeh bun.
Mod de preluare
Pentru a-l face, este recomandat să crești acești spori pe boabe de soia gătite sau pe orice alt substrat dorești. 3 g de spori la 600 g de boabe de soia uscate.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat
Ingrediente
Rhizopus oryzae, orez, soia.
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
2 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.