Ciuperci shiitake cultivate deshidratate organice
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Bio-eco
Descriere
Ciupercile de cultură deshidratate Shiitake de la Porto Muiños au calități nutriționale și sănătoase excelente. Shiitake este o ciupercă maro închis, foarte gustoasă și cărnoasă, cu o aromă și savoare intense.
Indicație
Necesită pregătirea prealabilă a hidratării și/sau gătitului. Se foloseste hidratat si crud in salate, sotat sau omletit ca aperitiv; ca ingredient in supe, creme, bechamel, orez, paste, tocanita de legume si garnitura in tocanite de carne sau peste.
- Hidratare: Daca vrei sa-si recapete aspectul natural, acopera cu apa cel putin o ora. Apa folosită poate fi folosită la gătit sau rezervată pentru a îmbogăți alte preparate.
- Gatit: Daca vasul necesita gatit, acestea pot fi adaugate direct, fara a fi nevoie de hidratare in prealabil.
Mod de preluare
Pentru publicul larg, cu excepția: sugari și copii mici.
Potrivit pentru vegani și vegetarieni.
Condiții de depozitare
A se pastra la temperatura camerei intr-un loc racoros si uscat. A se proteja de lumina directă a soarelui și de contactul direct cu solul. Odată deschis, păstrați într-un recipient ermetic într-un loc răcoros și uscat și consumați înainte de data limită.
Ingrediente
Shiitake.
Certificat
ES-ECO-022-GA
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.8 G
-
Acizi grași saturați0.4 G
-
Carbohidrați / carbohidrați29 G
-
Zaharuri0.6 G
-
Fibre dietetice34 G
-
Proteinele20 G
-
Sare0.14 G
-
Valoare energetică273 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
2 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.