alge marine wakame
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Bio-eco
Descriere
Ca o frunză uriașă de stejar, crește pe coastele Galiției și poate măsura 1,5 m.
Indicație
Bogat în calciu, iod, proteine și fibre, este una dintre cele mai potrivite pentru a consuma crud în salate, și pentru a începe gătitul cu alge marine, datorită versatilității sale mari: în supe, orez, cu alte legume, coapte, pur și simplu fierte, în umpluturi de empanada etc.
Mod de preluare
Crud: Se toacă și se lasă la înmuiat timp de 15 minute, se curăță dacă au rămas resturi de coji și se adaugă în salată.
Gatit: Se fierbe 20 de minute cu supa, legume, cartofi, orez, ovaz, mei, mamaliga, gris etc.
De asemenea Sofrita: cu ceapa pentru paste, empanadas, pizza, quiche, etc.
Aburit: delicios ca însoțitor de legume algelor sălbatice ale Atlanticului din ape adânci și cu aromă fină. Bogat în proteine foarte digerabile, săruri minerale (aport excepțional de calciu), magneziu, fosfor, iod și fibre.
100 g = acompaniament pentru 20 de portii
Condiții de depozitare
A se păstra la frigider între 0 și 6ºC. Odată deschis, se consumă în 48 de ore.
Ingrediente
*Alge Wakame deshidratate. (*) Din Agricultura Ecologică
Certificat
ES-ECO-022-GA Agricultură UE
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice1.3 G
-
Acizi grași saturați0.4 G
-
Carbohidrați / carbohidrați17.2 G
-
Zaharuri0.5 G
-
Fibre dietetice32.2 G
-
Proteinele12.6 G
-
Sare8.9 G
-
Valoare energetică195 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.