spaghete de mare
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara conservanti
-
Bio-eco
Descriere
Spaghetele de la Mar de Algamar sunt bogate în fibre, au un conținut excepțional de fier și o aromă care amintește de sepie.
Indicație
Formele sale alungite și înguste dau numele acestei alge brune exuberant, foarte gustoase și comune pe coastele adânci cu ape agitate.
Atât crude, cât și gătite, datorită texturii și aromei sale, este una dintre algele marine cu cea mai mare personalitate și cel mai de succes dintre soiurile atlantice.
Mod de preluare
Se recomandă consumul crud, gătit sau prăjit:
Crud: se taie, se pune la macerat 30 de minute in apa cu sare si se adauga in salata.
Fierte: fierte cu legume, fierte la abur 2-30 de minute, sau cu orez, fierte, sotate, umplute cu empanadas si pizza.
Alimente prăjite: se fierb mai întâi, se bat, se prăjesc și se stropesc cu lămâie.
Precauții
Dacă culoarea albă apare în alge, se datorează propriilor săruri care acționează ca un conservant natural. Poate conține urme de crustacee și moluște.
Condiții de depozitare
Păstrați într-o pungă închisă.
Ingrediente
Spaghete de mare.
Certificat
ES-ECO-022-GA
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Proteinele8.5 G
-
Carbohidrați / carbohidrați26.5 G
-
Zaharuri0.47 G
-
Grăsimi lipidice1.4 G
-
Acizi grași saturați0.6 G
-
Sare4.3 G
-
Valoare energetică222 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.