Mugi Miso Bio
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara sulfati
-
Fara ou
-
Fara lactoza
-
Organic
-
Vegetarian1
-
Fara zahar adaugat
-
Fara drojdie
-
Fara crustacee
-
Bio-eco
Mugi Miso Bio recenzii
Bază în 1 recenzie
-
5 stele1
-
4 stele0
-
3 stele0
-
2 stele0
-
1 stea0
Descriere
Mugi Miso Bio de la Terrasana este compus din soia organică și orz. Savoarea delicioasă se datorează procesului tradițional de producție și procesului lung de fermentare de până la 12-18 luni. Este bine de folosit ca înlocuitor pentru cubul de bulion în wok și tocane sau ca bază pentru sosuri și marinate.
Indicație
Produs pasteurizat.
Mod de preluare
Se recomanda folosirea pentru a asezona supe, sosuri, legume, carne si peste.
Ingrediente
Soia*, orz*, apa, sare de mare, ferment koji.
* Cultivat organic.
Certificat
JP-BIO-154 Agricultura non-UE.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice5.6 G
-
Acizi grași saturați0.7 G
-
Carbohidrați / carbohidrați9.5 G
-
Zaharuri5.6 G
-
Fibre dietetice5.1 G
-
Proteinele11.6 G
-
Sare11.5 G
-
Valoare energetică145 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
3 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.