Fulgi de alge Nori
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara conservanti
-
Bio-eco
Descriere
Alga Nori Flacos de Algamar este o algă mică, cu multe pliuri. Are o aromă intensă și poate fi folosită crudă sau ușor prăjită pentru a se sfărâma mai târziu în farfurie.
Indicație
În Asia este cultivat și măcinat în frunze presate. În Galiția se găsește sălbatic la reflux și apoi este măcinat în fulgi. Se remarcă prin proteine, vitamina A și provitamina B12.
Mod de preluare
Se recomandă consumul în următoarele moduri:
Crude: Se lasă la înmuiat timp de 20 de minute și se adaugă la salate
Pâine prăjită: Fără a se înmuia, prăjiți timp de 2 minute la cuptor sau treceți printr-o tigaie foarte fierbinte. Se presara salata, supa, orezul, couscous-ul, legumele etc.
Fiertă sau aburită: 15 min. cu cartofi, orez, legume.
Înmuiat: În tortilla, crochete, paste, ouă, legume, mazăre, năut...
Cuptor: Se servește cu umplutură și gratinat, cannelloni, lasagna...
Precauții
Dacă culoarea albă apare în alge, se datorează propriilor săruri, care acționează ca conservanți naturali.
Condiții de depozitare
Păstrați într-o pungă închisă.
Ingrediente
Alga Nori.
Certificat
ES-ECO-022-GA
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice2.7 G
-
Acizi grași saturați1.4 G
-
Carbohidrați / carbohidrați4.8 G
-
Zaharuri0.5 G
-
Fibre dietetice40 G
-
Proteinele27.3 G
-
Sare1.85 G
-
Valoare energetică233 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.