Amestecul deshidratat de alge și ciuperci
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara conservanti
-
Bio-eco
Descriere
Amestecul deshidratat Algamar conține alge sălbatice Atlantic Wakame (Undaria pinnatifida) și ciuperci Shiitake (Lentinula edodes).
Mod de preluare
Este recomandat să pregătiți:
Crude, se adaugă în salate după înmuiere timp de 20 de minute sau se prăjește ușor în cuptor sau tigaie.
Fierb, se fierbe 20 de minute si se asezoneaza dupa gust, se insoteste cu orez, legume, cartofi, paste, cuscus, mei, mamaliga, gris, supe...
Înăbușit, cu ceapă pentru paste, empanadas, pizza, quiche...
Fiertă la abur, 20 de minute cu alte legume.
Precauții
Dacă culoarea albă apare în alge, se datorează propriilor săruri, care acționează ca conservanți naturali.
Condiții de depozitare
Păstrați într-o pungă închisă.
Ingrediente
Alge marine Wakame, ciuperci Shitake.
Certificat
ES-ECO-022-GA
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice2.1 G
-
Acizi grași saturați0.7 G
-
Carbohidrați / carbohidrați39 G
-
Zaharuri0.5 G
-
Fibre dietetice26.1 G
-
Proteinele11.3 G
-
Sare1.28 G
-
Valoare energetică273 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.