Algele Wakame
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara conservanti
-
Bio-eco
Descriere
Alge marine sălbatice ale Atlanticului din ape adânci, cu o aromă delicată. Bogat în proteine foarte digerabile, săruri minerale (conținut excepțional de calciu), magneziu, fosfor, iod și fibre.
Indicație
Ca o frunză uriașă de stejar, crește pe coastele Galiției și poate măsura 1,5 m. Bogata in calciu, iod, proteine si fibre, este una dintre cele mai potrivite pentru consumul crud in salate, si inceperea sa se gateasca cu alge marine, datorita versatilitatii sale mari: in supe, orez, cu alte legume, la cuptor, pur si simplu. fierte, în umpluturi de empanadas etc.
Mod de preluare
Este recomandat
Crud: Se taie bucati si se lasa la macerat 15 minute, se curata daca mai sunt coji si se adauga in salata.
Fierb: Se fierbe 20 de minute cu supa, legume, cartofi, orez, ovaz, porumb, mamaliga, gris etc.
Înăbușit: Cu ceapă pentru paste, empanadas, pizza, quiche etc.
Abur: delicios ca acompaniament de legume.
Precauții
Dacă culoarea albă apare în alge, se datorează propriilor săruri, care acționează ca conservanți naturali.
Condiții de depozitare
Păstrați într-o pungă închisă.
Ingrediente
Alge Wakame.
Certificat
ES-ECO-022-GA
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Fibre dietetice32.2 G
-
Proteinele12.6 G
-
Grăsimi lipidice1.3 G
-
Carbohidrați / carbohidrați17.2 G
-
Acizi grași saturați0.4 G
-
Zaharuri0.5 G
-
Sare8.9 G
-
Valoare energetică195 Kcal
-
Potasiu6810 Mg
-
Calciu1380 Mg
-
Magneziu680 Mg
-
Meci235 Mg
-
Fier20 Mg
-
Iod22.6 Mg
-
Vitamina a0.04 Mg
-
Vitamina b12 / cobalamina0.36 Mg
-
Vitamina c5.29 Mg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.