Algele Wakame
Descriere
Alge marine recoltate manual în mediul său natural de pe coasta Galiției (Gocul Biscaia și apele portugheze) și folosite în mod tradițional în bucătăria asiatică. De culoare maro închis când este proaspătă, devine verde spanac la căldură și oferă o aromă ușoară de stridii, oarecum astringentă și o textură de carne ușor crocantă.
Mod de preluare
Se recomanda consumul dupa gust.
Precauții
Poate contine urme de moluste, crustacee si pesti si mici materiale naturale de origine marina.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Alge mari wakame (Undaria pinnatifida).
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice2 G
-
Acizi grași saturați0.7 G
-
Carbohidrați / carbohidrați3 G
-
Zaharuri0 G
-
Fibre dietetice34 G
-
Proteinele17 G
-
Sare12.4 G
-
Valoare energetică169 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.