Alge marine Nori pentru sushi organic
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Bio-eco
Descriere
Alga Algamar Nori Sushi Seaweed este ideală pentru prepararea sushiului și a altor rulouri mici. De asemenea, poate fi folosit în supe sau la prepararea sosurilor. Nu este nevoie să vă înmuiați. Ca condiment, prăjiți ușor o frunză până devine crustă, sfărâmiți și presărați peste salate, cereale, paste, legume, supe etc.
Mod de preluare
Se recomanda consumul de:
- Crude: se lasă la macerat timp de 20 de minute și se adaugă în salate.
- La grătar: Fără a se înmuia, grătar timp de 2 minute la cuptor sau puneți într-o tigaie fierbinte. Se intinde pe salate, supa, orez, cuscus, legume etc.
- Fiert sau aburit: 15 minute însoțind cartofi, orez sau legume.
- Se prăjește: în omlete, crochete, paste, ouă, legume, mazăre, năut...
- La cuptor: pentru a însoți umpluturi și gratine, cannelloni, lasagna...
Ingrediente
Celuloză microcristalină, alge nori, vitamina C, acid alfa lipoic, fosfat dicalcic, L-glutation, dioxid de titan.
Certificat
ES-ECO-022-GA
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice3.2 G
-
Acizi grași saturați1.8 G
-
Carbohidrați / carbohidrați9.8 G
-
Zaharuri0.7 G
-
Fibre dietetice42.9 G
-
Proteinele31.3 G
-
Sare0.03 G
-
Valoare energetică278 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.