Alge marine Kombu-Kushiro
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Alga Kombu, de culoare verde închis și de consistență tare, crește în marea de la nord de Hokkaido și este perfectă pentru a fi adăugată la tocanite de legume, tofu sau seitan. Sunt ideale și pentru gătit leguminoase. Utilizarea recomandată de persoană este de 5 grame de alge marine crude de persoană pe săptămână.
Din agricultura ecologica, crescuta intr-o ferma piscicoleasca.
Indicație
Perfect de adaugat la tocanite de legume, tofu sau seitan.
Origine Spania. Alge marine colectate manual în mediul său natural de pe coasta Galiției (Gocul Biscaia și apele portugheze).
Mod de preluare
Înmuiați în apă cu puțină sare timp de 20 de minute, schimbați apa și lăsați la macerat timp de 20 de minute. Când este hidratat, își mărește greutatea uscată de 7 ori. Gatiti aproximativ 35-40 de minute.
Precauții
Poate conține urme de soia, pește, gluten, nuci, susan, crustacee și moluște.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Alga Kombu deshidratata (Laminaria ochruleuca) din agricultura ecologica.
Certificat
ES-ECO-022-GA
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Carbohidrați / carbohidrați18 G
-
Proteinele9.2 G
-
Grăsimi lipidice0.5 G
-
Fibre dietetice34 G
-
Calciu430 G
-
Sodiu3 G
-
Meci320 G
-
Acizi grași saturați0.1 G
-
Zaharuri0 G
-
Sare5.1 G
-
Valoare energetică179 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.