Alge marine Dulse
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara conservanti
-
Bio-eco
Descriere
Algele Dulse de Algamar sunt una dintre cele mai recomandate alge marine pentru a savura crude sau in supe, datorita aromei si aromei sale delicate.
Indicație
Deja cunoscută de vechii celți, a prevenit marinarii de scorbut datorită bogăției sale în vitamina C. Se remarcă și prin proteine și conținutul excepțional de potasiu. Culoarea sa roșiatică conferă o nuanță roșiatică salatelor și mâncărurilor rapide, chiar și fără înmuiere prealabilă.
Mod de preluare
Se recomanda consumul crud sau gatit.
Crud: Tăiați și lăsați la înmuiat timp de 2 minute, curățați dacă există coji și adăugați în salată.
Fiertă: Pentru supe și mâncăruri rapide, pur și simplu se fierbe sau se adaugă la sfârșit. Legume, supa de ovaz, paste, cuscus, tortilla, mamaliga, mei, quinoa.
Precauții
Dacă culoarea albă apare în alge, se datorează propriilor săruri, care acționează ca conservanți naturali.
Condiții de depozitare
Păstrați într-o pungă închisă.
Ingrediente
Alge marine Dulse.
Certificat
ES-ECO-022-GA
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.3 G
-
Acizi grași saturați0.1 G
-
Carbohidrați / carbohidrați38 G
-
Zaharuri0.5 G
-
Fibre dietetice14.2 G
-
Proteinele18.1 G
-
Sare0.05 G
-
Valoare energetică225 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
2 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.