Alge Hijiki din Japonia
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Organic
-
Vegetarian1
Descriere
Hijiki se distinge printr-o aromă caracteristică, oarecum puternică, care este delicioasă când te-ai obișnuit cu ea. De obicei, se gătește separat și se mănâncă ca garnitură, deși se amestecă și cu alte legume și cereale.
Indicație
Are un continut foarte mare de calciu si este si foarte bogat in caroten sau provitamina A. Este foarte recomandat copiilor si mamelor insarcinate.
În Japonia, algele marine hijiki au o bună reputație ca tratament anti-îmbătrânire, deoarece pe lângă faptul că sunt de curățare, sunt foarte convenabile pentru întărirea oaselor, unghiilor și părului.
Mod de preluare
Se recomanda fierberea timp de 30 de minute cu legume sotate. De asemenea, poate fi fiert împreună cu cereale.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Hizikia fusiform (100%).
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Proteinele6.6 G
-
Grăsimi lipidice2.1 G
-
Acizi grași saturați0.7 G
-
Carbohidrați / carbohidrați17.4 G
-
Zaharuri1.2 G
-
Sodiu3.7 G
-
Fibre dietetice47.2 G
-
Calciu1500 G
-
Fier19.3 G
-
Potasiu3100 G
-
Sare9.2 G
-
Valoare energetică209 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.