Alga Kombu din Japonia Eco
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian1
Descriere
Este de tipul Naga-kombu și Ma-kombu, care sunt două dintre soiurile de cea mai bună calitate. Sunt cultivate pe țărmurile curate și naturale ale Hokkaido și au o valoare nutritivă ridicată. Contine foarte putine calorii si este un aliment foarte popular in dieta orientala.
Indicație
Dintre toate legumele marine, este cea care conține cea mai mare cantitate de potasiu. Deoarece acest element ajută la eliminarea excesului de sodiu. Contine si fucoidan, un tip de polizaharida al carui efect stimulator asupra celulelor hepatice iese in evidenta. Un gram din această algă pe zi oferă o cantitate suficientă de iod, care ajută foarte mult la echilibrul și buna funcționare a glandelor endocrine.
Alga Kombu contine aminoacizi care actioneaza ca stimulenti usori ai membranelor mucoase si a sistemului limfatic. Scade nivelul zahărului din sânge și este benefic pentru hipertensiune arterială. Ajută la recâștigarea greutății corporale normale atât în cazul obezității, cât și în cazul deficitului de greutate. De asemenea, facilitează absorbția nutrienților în organism și este recomandat pentru problemele circulatorii.
Mod de preluare
Se recomandă să o fierbeți împreună cu legume pentru a pregăti supa de tăiței, paste sau ca acompaniament la pește. Se combina foarte bine cu cerealele.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Alge marine kombu uscate la soare (100%).
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Proteinele9.1 G
-
Grăsimi lipidice2.7 G
-
Acizi grași saturați1.1 G
-
Carbohidrați / carbohidrați51.5 G
-
Zaharuri15.8 G
-
Sodiu5.64 G
-
Fibre dietetice32.7 G
-
Sare5.64 G
-
Valoare energetică193 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.