Alga Kombu
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara conservanti
-
Bio-eco
Descriere
Alga Kombu de la Algamar este o algă marine sălbatică uscată a Atlanticului, cu o consistență cărnoasă, care trăiește în ape adânci și poate măsura până la doi metri.
Indicație
Alge brune mari, care trăiesc la o adâncime medie de 12 m. Deosebit de bogată în acid alginic, cu o consistență cărnoasă, se folosește în bucătărie pentru a adăuga aromă sau ca altă legumă. Acidul său glutamic înmoaie leguminoasele. Are efect satiant si este bogat in minerale, in special calciu si magneziu.
Mod de preluare
Se recomandă prepararea la cuptor sau gătirea
Cuptor: Se gătește în prealabil timp de 5 minute la 200 °C fără a fi înmuiat sau se trece printr-o tigaie foarte fierbinte. Pentru supe, legume, tocane, tortilla, empanadas...
Fiertă: 20 de minute într-o oală sub presiune sau în apă clocotită timp de 1 oră, împreună cu leguminoase (linte, năut etc...).
Precauții
Dacă culoarea albă apare în alge, se datorează propriilor săruri, care acționează ca conservanți naturali.
Condiții de depozitare
Păstrați într-o pungă închisă.
Ingrediente
Alga Kombu, Alga Kombu.
Certificat
ES-ECO-022-GA
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.1 G
-
Acizi grași saturați0.1 G
-
Carbohidrați / carbohidrați35.9 G
-
Zaharuri0.5 G
-
Fibre dietetice30.5 G
-
Proteinele9.3 G
-
Sare2.37 G
-
Valoare energetică243 Kcal
-
Iod1.06 Μg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.