Fulgi de quinoa cañihua amarant
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Comerţ echitabil
-
Fara zahar adaugat
-
Bio-eco
Descriere
Sunt alimente foarte bogate și complete care înlocuiesc adesea carnea sau laptele în zonele rurale izolate din Peru. Au si o cantitate mare de vitamine si minerale: fier, magneziu, calciu, fosfor, B1, niacina.
Indicație
Cañihua este din aceeași familie cu quinoa, dar semințele sale sunt mult mai mici și maro, iar aroma sa este ușor ciocolată. Amaranth, un văr de quinoa, are o aromă foarte fină și aromată, semințele sale sunt și ele foarte mici.
Mod de preluare
Este recomandat pentru a face toate tipurile de prajituri, paine sau clatite (50% fulgi cu alte fainuri la alegere). Pentru a pregăti salate dulci sau sărate, foarte bune pentru îngroșarea unei supe, adăugați 2-3 linguri de persoană, cu 5 minute înainte de terminarea gătitului.
Ingrediente
Fulgi de quinoa (34%), fulgi de amarant (33%), fulgi de Cañihua (33%).
Certificat
FR-BIO-01Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice7.9 G
-
Acizi grași saturați1.2 G
-
Carbohidrați / carbohidrați65.2 G
-
Zaharuri24 G
-
Fibre dieteticeG
-
Proteinele14.6 G
-
Sare0.1 G
-
Valoare energetică391 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.