Spaghete Konjac (Shirataki)
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Bio-eco
Descriere
Ce este Slendier Konjac Spaghetti (Shirataki)?
Slendier Konjac Spaghetti, cunoscut și simplu sub numele de shirataki, este o alternativă de paste făcute cu făină de konjac. Konjac este un tubercul foarte popular în țările asiatice a cărui rădăcină este uscată și redusă în pulbere pentru a obține o făină care este apoi folosită la prepararea tăițeilor.
Ce face Slendier Konjac Spaghetti (Shirataki) special?
Făina de Konjac este în mod natural fără gluten, ceea ce o face potrivită pentru celiaci. De asemenea, conține foarte puține calorii și grăsimi, făcându-l potrivit pentru dietele sărace în calorii. Fiind bogat în fibre, este foarte digerabil și vă ajută să vă mențineți satul pentru o lungă perioadă de timp.
Taiteii Slendier konjac sunt, de asemenea, certificati organici si vegani.
Cum să gătești Slendier Konjac Spaghetti (Shirataki)?
Slendier recomandă deschiderea pachetului și scurgerea lichidului. Clătiți sub apă într-o strecurătoare. Gatiti in apa fierbinte timp de 1 minut, apoi adaugati condimentul ales. De asemenea, puteți folosi acești tăiței pentru a face supă sau salată de paste.
Depozitarea Slendier Konjac Spaghetti
A se pastra intr-un loc racoros, uscat, ferit de lumina soarelui. Odată deschis, se păstrează la frigider și se consumă de preferință în 3 zile. Nu înghețați.
Ingrediente
Făină de konjac (5%), apă purificată.
Indicație
Gama Slendier de paste, tăiței și alimente sănătoase din orez utilizează făină obținută din planta konjac, făcându-le semnificativ mai mici în calorii și carbohidrați decât soiurile de grâu
Mod de preluare
Se recomanda prepararea in doar 3 pasi rapidi si simpli: Deschideti sigiliul si scurgeti lichidul. Clătiți bine sub jet de apă. Adăugați în sosul de paste, prăjiți, supă sau salată și bucurați-vă
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Se pune la frigider odată deschis și se folosește în 3 zile. Nu înghețați.
Ingrediente
Apă purificată, făină de Konjac (5%).
Certificat
CN-BIO-141 Agricultura în afara UE
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice1 G
-
Acizi grași saturați1 G
-
Carbohidrați / carbohidrați1 G
-
Zaharuri1 G
-
Fibre dietetice5 G
-
Proteinele1 G
-
Sodiu5 G
-
Valoare energetică10 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.