Spaghete Konjac
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara lactoza
-
Sărac în calorii
-
Keto
Descriere
Spaghetele Konjac, cunoscute și sub numele de shirataki, sunt o pastă alternativă făcută din făină de konjac. Konjac este un tubercul al plantei Amorphophallus sp. Cultivată și prelucrată în China, din rădăcina ei se obține o făină care este folosită ulterior la prepararea spaghetelor.
Produs vegan, fără gluten, fără lactoză, cu conținut scăzut de calorii, keto.
Greutate scursa: 300 gr
Mod de preluare
Clătiți pachetul cu apă, scurgeți-l și gata de servire. Se poate combina cu sosuri de paste, sotate cu legume, adaugate in supa sau salata. Gătirea produsului nu implică nicio modificare a texturii sau culorii acestuia.
Precauții
Se recomandă să luați konjac glucomanan cu multă apă pentru a evita problemele de sufocare la persoanele cu probleme de înghițire sau care iau glucomanan cu un aport inadecvat de lichide.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat ferit de lumina soarelui in recipientul original. Odată deschis, dați la frigider într-un recipient cu apă curată și consumați în decurs de 3 zile.
Ingrediente
Apă (96,39%), konjac glucomanan (3,6%), stabilizator: hidroxid de calciu E526 (0,01%).
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice1 G
-
Acizi grași saturați0.02 G
-
Carbohidrați / carbohidrați0.5 G
-
Zaharuri0.5 G
-
Fibre dietetice2.6 G
-
Proteinele2 G
-
Sare0.07 G
-
Valoare energetică7 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
5 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.