Spaghete din grâu integral
Descriere
Spaghetele sunt produse numai cu materii prime selectate. Grâul dur folosit este 100% de origine italiană. Rezultatul este o pastă de calitate din agricultura ecologică.
Indicație
Grâul dur este măcinat personal pentru a obține grisul integral folosit la producerea pastelor.
Procesul de fabricare a pastei se caracterizează prin uscare lentă la o temperatură scăzută care permite păstrarea majorității proprietăților nutritive și a aromei grâului.
Mod de preluare
Se recomanda ca cand apa clocoteste sa o saram si sa adaugam pastele Castagno. Gatiti aproximativ 5-7 minute, amestecand din cand in cand. Gustati si daca pastele sunt suficient de fierte, strecurati si asezonati cu ulei sau unt crud. Terminați prin stropire cu Castagno Gomasio.
Precauții
Poate conține urme de alte cereale care conțin gluten (grâu speltă și khorasan, secară, orz, ovăz), soia și susan.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros, ventilat, uscat, curat si inodor, ferit de lumina soarelui si surse de caldura.
Ingrediente
Griș integral din grâu dur bio.
Certificat
IT-BIO-007
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice2.7 G
-
Acizi grași saturați0.6 G
-
Carbohidrați / carbohidrați64 G
-
Zaharuri5 G
-
Fibre dietetice8 G
-
Proteinele12 G
-
Sare0 G
-
Valoare energetică344 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.