Pastă de orez Konjac
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Bio-eco
Descriere
Orezul Konjac organic subțire are o textură foarte asemănătoare cu orezul obișnuit. Se folosește o făină obținută din planta konjac, ceea ce le face semnificativ mai mici în calorii și carbohidrați decât soiurile de grâu.
Mod de preluare
Scurgeți lichidul, clătiți bine cu apă, fierbeți în apă fierbinte aproximativ 1 minut, scurgeți și adăugați în sosuri de paste, cartofi prăjiți, supe sau salate.
Precauții
Fiind un produs natural, mici variații de aspect și aromă pot fi observate în diferite loturi, fără a afecta calitatea acestuia, întrucât nu folosim niciun produs chimic pentru omogenizarea culorilor sau aromelor. Poate contine urme de soia.
Ingrediente
Apă, făină de konjac (5%).
Certificat
CN-BIO-141 Agricultura non-UE
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică10 Kcal
-
Grăsimi lipidice1 G
-
Acizi grași saturați1 G
-
Carbohidrați / carbohidrați1 G
-
Zaharuri1 G
-
Fibre dietetice5 G
-
Proteinele1 G
-
Sare0.05 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.