Macaroane cu cereale fără gluten
Valori ale produsului
-
Fara gluten
Descriere
Macaroanele cu cereale fără gluten Schar sunt macaroane cu cereale fără gluten și lactoză, făcute din făină de orez, porumb, sorg, hrișcă și făină de linte. Sunt ideale pentru o dietă fără gluten și, datorită conținutului lor ridicat de fibre, promovează controlul greutății.
Indicație
Schär este o marcă de produse specifice fără gluten pentru persoanele cu boală celiacă care oferă diverse produse și rețete și sfaturi pentru persoanele celiace sau intolerante la gluten.
Ingrediente
Făină de porumb, Făină de orez, Emulgator: Mono și digliceride ale acizilor grași.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice1.9 G
-
Acizi grași saturați0.4 G
-
Carbohidrați / carbohidrați77 G
-
Zaharuri0.5 G
-
Fibre dietetice1.2 G
-
Proteinele7.3 G
-
Sare0 G
-
Valoare energetică357 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.