Hrișcă fără gluten și tăiței Ramen Shiitake
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Organic
-
Bio-eco
Descriere
Fideai ramen cu hrișcă și shiitake fără gluten Terrasana sunt tăițeii perfecti pentru supa (miso). Ele păstrează o structură plăcută și fermă. Fabricat din hrișcă și shiitake. Bucurați-vă de 100% fără gluten!
Indicație
Ramen este un fel de mâncare japoneză cu supă de tăiței. Brandul numește și fidea din acest fel de mâncare ramen. Arata ca taitei instant. Nu se fac însă cu grâu, ci cu orez brun bio (100%). O variantă pură fără o pungă de potențiatori de aromă. În schimb, puneți o lingură de miso (praf de supă) în apă, împreună cu ierburi și legume la alegere și gătiți ramenul timp de 3 minute. Astfel, puteți pune pe masă o masă super gustoasă, fără gluten, în cel mai scurt timp.
Mod de preluare
Se recomandă să gătiți timp de 3 minute în apă clocotită din abundență sau să gătiți ultimele 3 minute cu bulionul de ramen.
Precauții
Poate contine urme de arahide, soia si susan.
Condiții de depozitare
După deschidere, păstrați etanș într-un loc uscat și întunecat, la temperatura camerei (max. 20°C).
Ingrediente
Făină de hrișcă ecologică (80%), făină de orez brun organic, ciuperci Shiitake ecologice (2%), apă.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Acizi grași saturați0.6 G
-
Zaharuri2.3 G
-
Fibre dietetice9.1 G
-
Carbohidrați / carbohidrați62.7 G
-
Grăsimi lipidice3 G
-
Proteinele11.6 G
-
Valoare energetică342 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.