Gnocchi de cartofi cu orez
Economisește cu aceste pachete
Gnocchi de cartofi cu orez recenzii
Bază în 1 recenzie
-
5 stele1
-
4 stele0
-
3 stele0
-
2 stele0
-
1 stea0
Descriere
Gnocchi de cartofi cu orez este un format de paste fără gluten, special formulat pentru cei intoleranți la gluten.
Indicație
Făcuți cu cartofi și făină de orez, sunt produse conform tradiției antice de fabricare a pastelor din Fara San Martino și cu apă pură de izvor din Parcul Național Majella din Abruzzo, necontaminat.
Mod de preluare
Se recomandă să fierbeți o oală mare plină cu apă: lăsați nu mai puțin de 3 litri de apă pentru 250g de gnocchi.
Când începe să fiarbă, se adaugă aproximativ 5 grame de sare de bucătărie la litru de apă și, când fierbe, se adaugă gnocchi, ridicând focul pentru a compensa temperatura.
Amestecați imediat pentru a nu se lipi de fundul oalei. De îndată ce plutesc la suprafața apei, se strecoară rapid și se servesc încă fierbinți.
Condiții de depozitare
A se pastra la temperatura camerei intr-un loc racoros si uscat. A se pastra la frigider dupa utilizare si a se consuma in 3 zile.
Ingrediente
Fulgi de cartofi rehidratati (85%), Faina de orez, Amidon de cartofi, Sare, Regulator de aciditate (acid lactic), Conservant (acid sorbic).
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.2 G
-
Acizi grași saturațiG
-
Carbohidrați / carbohidrați41 G
-
Zaharuri1 G
-
Fibre dietetice182 G
-
Proteinele3.8 G
-
Sare1 G
-
Valoare energetică350 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.