Fulgi de ovăz mari
Valori ale produsului
-
Fabricat în franța
-
Ecocert
-
Fara conservanti
-
Fara arome artificiale1
-
Bio-eco
Descriere
Fulgii mari de ovăz de la Celnat sunt pregătiți cu abur, ceea ce îi face foarte practici și ușor de utilizat Fibrele de ovăz beta-glucani contribuie la menținerea nivelului normal de colesterol.
Indicație
Originea și evoluția ovăzului rămâne nedeterminată deoarece există multe specii și subspecii de plante din familia Avena care au fost găsite în regiuni din Asia Mică până în Turkmenistan. Cultura sa s-a răspândit apoi în restul lumii. În trecut, a fost hrana de bază pentru popoarele din nordul Europei (vikingi, germani, scoțieni, irlandezi). Se potrivește perfect climei țărilor scandinave, dar se găsește și în Franța, unde cultivarea sa este în esență organică.
Mod de preluare
Se recomanda consumul ca atare, la micul dejun (müeslis, terci, etc.) sau gatit adaugat in supe, gratinate, in aluat pentru a face clatite de legume, prajituri si paine. Pentru a obține acest efect benefic este necesar un consum zilnic de 3 g de beta-glucani. Care corespunde aproximativ 2 portii de ovaz sau orz, sub forma de boabe, fulgi, faina sau tarate. O singură porție de 40 g de terci neted oferă jumătate din doza recomandată sau 1,5 g de beta-glucani.
Precauții
Posibile urme de cereale care contin gluten, soia, nuci (alune, migdale, caju), susan.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice7.1 G
-
Acizi grași saturați13 G
-
Carbohidrați / carbohidrați62 G
-
Zaharuri1 G
-
Fibre dietetice12 G
-
Sare0.01 G
-
Valoare energetică377 Kcal
-
Magneziu130 Mg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.