Fulgi de ovaz fini fara gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
Descriere
Fulgii fini de ovaz fara gluten de la Diat-Radisson sunt o cereala care ofera energie de lunga durata datorita carbohidratilor sai.
Indicație
Fulgi cu textura fina si foarte usor de consumat. Nu au nevoie de gătit, dar dacă doriți să le gătiți sunt suficiente 5 minute.
- Conținut ridicat de fibre (9,7%).
- Sunt bogate în beta-glucani. Luarea a 3 g de beta-glucani pe zi ajută la menținerea nivelurilor normale de lipoproteine.
- Oferă un conținut scăzut de grăsimi saturate datorită naturii ovăzului. Un consum mai mic de grăsimi saturate contribuie, de asemenea, la menținerea nivelului de lipoproteine.
Mod de preluare
Se recomanda fara gatit sa il adaugam in lapte, bauturi vegetale, iaurt, supe sau tocanite, sucuri etc. Dacă vrei să le gătești, deoarece sunt subțiri, au nevoie doar de 5 minute în mult lichid.
Precauții
Poate contine urme de soia.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat, inchizand ermetic ambalajul dupa deschidere.
Ingrediente
Fulgi de ovăz integral fără gluten.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice6.2 G
-
Acizi grași saturați1 G
-
Carbohidrați / carbohidrați61 G
-
Zaharuri1.2 G
-
Fibre dietetice9.7 G
-
Proteinele12 G
-
Sare0.02 G
-
Valoare energetică366 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.