Fulgi de ovăz fin din cereale integrale organice fără gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Bio-eco
Descriere
Fulgii de ovăz integral Ecosana sunt obținuți prin decorticare, măcinare și presare 100% boabe de ovăz din agricultura ecologică, asigurând absența glutenului de-a lungul lanțului de producție până când acesta ajunge la consumatorul final.
Fulgii de ovaz Ecosana au trecut prin mai multe controale exhaustive care garanteaza bucuria tuturor beneficiilor si proprietatilor nutritive ale ovazului acelor persoane cu boala celiaca care trebuie sa urmeze o dieta fara gluten.
Apare ca fulgi fini de ovaz, foarte rapid de gatit. Sunt gata în 5 până la 10 minute. Beta-glucanii contribuie la menținerea nivelurilor normale de lipoproteine din sânge. Efectul benefic se obține cu un aport zilnic de 3 g de beta-glucan de ovăz. Origine: Agricultura UE (Finlanda)
Mod de preluare
Se recomandă gătirea timp de 5 până la 10 minute în apă din abundență, lapte, supă... 5 linguri (35 g) de fulgi de ovăz, amestecând continuu pentru a nu se lipi de fund
Precauții
Poate conține urme de soia, susan și nuci.
Ingrediente
Fulgi de ovăz fin din cereale integrale fără gluten.
Din Agricultura Ecologica.
Certificat
ES-ECO-016-CL
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice6.24 G
-
Acizi grași saturați0.96 G
-
Carbohidrați / carbohidrați61.2 G
-
Zaharuri1.3 G
-
Fibre dietetice8.1 G
-
Proteinele12.7 G
-
Valoare energetică368 Kcal
-
Sare0.016 Mg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.