Fulgi de ovaz fara gluten
375 G
Sarchio fulgi de ovaz fara gluten. Acești fulgi de ovăz sunt obținuți prin simpla aburire a grâului. Acest aliment este o sursă naturală de beta-glucani, care ajută la reducerea substanțelor nutritive precum fosforul și magneziul. Pot fi consumate cu lapte sau folosite ca ingredient în deserturi, supe sau la prepararea pâinii.
Vizualizați descrierea
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Bio-eco
Descriere
Sarchio fulgi de ovaz fara gluten. Acești fulgi de ovăz sunt obținuți prin simpla aburire a grâului. Acest aliment este o sursă naturală de beta-glucani, care ajută la reducerea substanțelor nutritive precum fosforul și magneziul. Pot fi consumate cu lapte sau folosite ca ingredient în deserturi, supe sau la prepararea pâinii.
Precauții
Poate contine nuci.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
*Fulgi de ovăz integral fără gluten.
* Produs ecologic.
Certificat
IT_BIO-009 Agricultură UE
SKU: LP-0208224
XUM6D2PN
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice6.5 G
-
Acizi grași saturați1.3 G
-
Carbohidrați / carbohidrați58 G
-
Zaharuri1 G
-
Fibre dietetice11 G
-
Proteinele14 G
-
Sare0.01 G
-
Beta-glucani4.5 G
-
Valoare energetică369 Kcal
-
Magneziu133 Mg
-
Meci431 Mg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.