Risotto vegan cu ciuperci fără gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Vegetarian1
-
Fara sare adaugata
Descriere
Risotto cu ciuperci vegan de la Trevijano este un preparat pentru risotto cu o aromă intensă de hribi și o rețetă pur și simplu rafinată. Mâncare italiană delicioasă pregătită rapid și ușor.
Mod de preluare
Se recomandă să încălziți două linguri de ulei într-o cratiță și să adăugați conținutul pungii. Se amestecă timp de 1 min. Se adauga 7 g sare (sau dupa gust). Daca doriti puteti adauga 50 ml de vin alb si lasati sa se evapore. Apoi adăugați treptat aproximativ 750 ml de apă fierbinte, amestecând până la omogenizare și al dente (foc mediu). Luați de pe foc și, dacă doriți, amestecați cu parmezan.
*Pentru o persoană, cantitățile sunt de aproximativ 95 g orez și 300 ml apă. Nu uitați să agitați mai întâi ambalajul, astfel încât să existe un amestec omogen.
Precauții
Poate contine urme de susan, mustar, alune si telina.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Orez, Boletus deshidratat, Ceapa, Morcov, Dovlecel.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.8 G
-
Acizi grași saturați0.5 G
-
Carbohidrați / carbohidrați74 G
-
Zaharuri5.3 G
-
Fibre dietetice6.2 G
-
Proteinele7.4 G
-
Sare0.11 G
-
Valoare energetică344 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.