Risotto mediteranean vegan fără gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Vegetarian1
-
Fara sare adaugata
Descriere
Risottoul mediteranean vegan fără gluten de la Trevijano este o rețetă vegetariană bazată pe un amestec de orez cu legume deshidratate. Cu aroma celor mai bune legume.
Mod de preluare
Se recomandă să încălziți două linguri de ulei într-o cratiță și să adăugați conținutul pungii. Se amestecă timp de 1 min. Se adauga 7 g sare (sau dupa gust). Daca doriti puteti adauga 50 ml de vin alb si lasati sa se evapore. Apoi adăugați treptat aproximativ 750 ml de apă fierbinte, amestecând până la omogenizare și al dente (foc mediu). Luați de pe foc și, dacă doriți, amestecați cu parmezan.
*Pentru o persoană, cantitățile sunt de aproximativ 95 g orez și 300 ml apă. Nu uitați să agitați mai întâi ambalajul, astfel încât să existe un amestec omogen.
Precauții
Poate contine urme de susan, mustar, alune si telina.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Orez, roșii deshidratate, dovlecel, usturoi, măsline, ceapă, oregano.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice2.3 G
-
Acizi grași saturați1.4 G
-
Carbohidrați / carbohidrați71 G
-
Zaharuri2 G
-
Fibre dietetice2.8 G
-
Proteinele8.4 G
-
Sare0.29 G
-
Valoare energetică345 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.