orez rosu
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Bio-eco
Descriere
Ce este orezul rosu?
Orezul Roșu este un orez foarte hrănitor, cu un conținut ridicat de fibre.
Orezul rosu este un tip de orez cultivat in solul vulcanic al regiunii Tasikmalaya din Indonezia. Se numeste asa deoarece contine tarate care il inconjoara si este acea culoare.
Fiind un orez brun, este bogat in fibre si are efect satiant Contine si vitamina B6, fier, magneziu si zinc.
Este ideală pentru dietele vegetariene și vegane datorită cantității de nutrienți, deși este recomandat să-l însoțești cu leguminoase sau nuci care conțin lizină, singurul aminoacid care îi lipsește pentru a avea toate elementele esențiale.
Cum se folosește orezul roșu?
Orezul rosu are un timp de gatire de 40 de minute si este ideal pentru a da o nota de culoare si savoare preparatelor. Este foarte potrivit pentru salate și pilafs și poate fi amestecat și cu alt orez din cereale integrale.
Mod de preluare
Se recomandă spălarea în prealabil a orezului. Odată scurs, puneți 1 parte orez la două părți apă sau bulion de legume într-o oală care fierbe. Gatiti aproximativ 40-45 de minute
Precauții
Poate contine urme de nuci, soia, cereale care contin gluten si susan
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat
Ingrediente
Orez rosu*
* Ingredient din agricultura ecologica ES-ECO-019-CT
Certificat
ES-ECO-019-CT
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice1 G
-
Acizi grași saturați0.2 G
-
Carbohidrați / carbohidrați19.1 G
-
Zaharuri12.5 G
-
Fibre dietetice17 G
-
Proteinele50.8 G
-
Sare0.01 G
-
Valoare energetică323 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.