Orez lung glutinos cu cereale integrale
Descriere
Orezul brun lung este un tip de orez care devine lipicios când este gătit. O opțiune excelentă în principal pentru prepararea deserturilor. Glutinos nu înseamnă că conține gluten, deci este potrivit pentru persoanele care au intoleranță la gluten.
Indicație
Conține „Amilopectină”, care este responsabilă pentru această calitate lipicioasă și lipicioasă.
Acest orez, bogat în amilopectină, are o capacitate mai mare de a absorbi aroma după gătire.
Este o sursă bună de carbohidrați și proteine.
Contine vitaminele B1, B3, A, C, D si acid folic.
De asemenea, conține minerale precum fosfor, magneziu și potasiu.
Mod de preluare
Se recomandă să-l înmuiați timp de cel puțin 4 ore și apoi să îl fierbeți sau să îl fierbeți la abur.
Orezul negru glutinos este folosit în principal în deserturi, cum ar fi budinca de orez. În Asia, o gustare dulce este tipică, cu lapte de cocos și zahăr.
Condiții de depozitare
A se pastra la temperatura camerei ferit de soare. Durata medie de viata de 20 de luni, atata timp cat sunt respectate conditiile de depozitare.
Ingrediente
Orez glutinos cu cereale integrale (100%).
(*) producție ecologică.
Certificat
ES-ECO-023-MATabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice3.3 G
-
Acizi grași saturați0.7 G
-
Carbohidrați / carbohidrați73 G
-
Zaharuri0.7 G
-
Fibre dietetice6.1 G
-
Proteinele3.4 G
-
Sare0.01 G
-
Valoare energetică354 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.