Orez alb basmati
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Fara conservanti
-
Fara arome artificiale1
-
Bio-eco
Descriere
Cultivat de milenii în Asia, orezul este acum consumat în întreaga lume și formează dieta de bază a aproximativ jumătate din populația lumii. Originar din nordul Indiei, orezul Basmati are un parfum delicat.
Indicație
În mod natural fără gluten, orezul este cel mai digerabil bob. Orezul alb este potrivit atât pentru deserturi, cât și pentru o cereală secundară. Este mai puțin hrănitor decât orezul brun sau semibrun, dar este ideal pentru persoanele care au dificultăți în tolerarea fibrelor. Se gătește rapid, așa că este perfect atunci când te grăbești.
Mod de preluare
Se recomandă să se gătească la foc mediu și pe jumătate acoperit timp de aproximativ 10 până la 15 minute de când fierbe. Lasă-l să se umfle.
Precauții
Posibile urme de cereale care contin gluten, soia, nuci (alune, migdale, caju) si susan.
Ingrediente
Orez alb basmati
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.6 G
-
Acizi grași saturați0.2 G
-
Carbohidrați / carbohidrați76.5 G
-
Zaharuri0.3 G
-
Fibre dietetice0 G
-
Proteinele8.8 G
-
Sare0.005 G
-
Valoare energetică349 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.