Kome koji eco
Valori ale produsului
-
Bio-eco
-
Îl folosesc pentru a face unele alimente fermentate precum shio și shoyu, koji și amazake.
Uso para fazer alguns fermentados como shio e shoyu koji e amazake.
Tradus din naturitas.pt
Vezi originalul
Kome koji eco recenzii
Bază în 1 recenzie
-
5 stele1
-
4 stele0
-
3 stele0
-
2 stele0
-
1 stea0
Descriere
Koji de orez alb sau kome koji organic este deshidratat. Odată activat, oferind umiditate și temperatură, este ideal pentru prepararea alimentelor fermentate, iar asortarea preparatelor, vei fi uimit de profunzimea aromei (umami) și de dulceața pe care o oferă.
Mod de preluare
Se recomanda folosirea acestuia pentru a face numeroase alimente fermentate precum sake, amazake, miso, shio-koji, shoyu, koji-zuke, otet de orez, mirin etc.
Condiții de depozitare
Odată deschis, păstrați într-un loc răcoros și uscat.
Ingrediente
Orez*, Aspergillus oryzae.
(*) din agricultura ecologica.
Certificat
ES-ECO-019-CT
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice1 G
-
Acizi grași saturați0.1 G
-
Carbohidrați / carbohidrați77.8 G
-
Zaharuri0 G
-
Fibre dietetice0 G
-
Proteinele0 G
-
Sare0 G
-
Valoare energetică346 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
6 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.