Genmai koji ecou
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Koji de orez brun sau genmai koji Kenshô oferă umami o notă de dulceață rețetelor tale în cel mai sănătos mod. Koji-ul este deshidratat, pentru a-l activa trebuie sa asigurati umiditate si/sau temperatura.
Indicație
Este ideal pentru prepararea de alimente fermentate și de asocieri. Ei bine, enzimele sale vor extrage umami din ingredientele tale, precum și îl vor face mai fraged.
Mod de preluare
Se recomanda folosirea acestuia pentru a face numeroase alimente fermentate precum sake, amazake, miso, shio-koji, shoyu, koji-zuke, otet de orez, mirin etc. Genmai koji este perfect în special pentru a oferi umami sau a face un amazake mai aromat.
Condiții de depozitare
Odată deschis, păstrați într-un loc răcoros și uscat.
Ingrediente
Orez brun*, Aspergillus oryzae.
(*) din agricultura ecologica.
Certificat
ES-ECO-019-CT
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice3.3 G
-
Acizi grași saturați0.1 G
-
Carbohidrați / carbohidrați69.4 G
-
Zaharuri0 G
-
Fibre dietetice0 G
-
Proteinele7.7 G
-
Sare0 G
-
Valoare energetică346 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.