Ovăz fin fără gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Bio-eco
Descriere
Fulgii de ovăz integral fără gluten de la Biocop sunt o cereală gustoasă, hrănitoare și regeneratoare. Ideal pentru a fi adăugat la băuturi vegetale sau iaurt. 5 linguri de ovăz laminat oferă jumătate din cantitatea zilnică recomandată de beta glucani.
Mod de preluare
Se recomanda sa le consumi crude, amestecand-le cu sucuri, bauturi vegetale, lapte sau iaurt. Sunt mai ușor de asimilat dacă sunt înmuiate în prealabil. De asemenea, pot fi prăjite ușor în tigaie. Fierte: se fierbe 4 minute. 3-4 linguri de persoana pentru a prepara terci la care se pot adauga bucati de fructe, nuci, seminte sau miere. Ideal pentru adaugat in bulion sau crema de legume. Au alte întrebuințări în gătit, de exemplu, pentru a face pâine, prăjituri, chiftele, crochete.
Precauții
Poate conține urme de lupini și prod. pe bază de lupini, nuci decojite, susan și prod. pe baza de susan si soia si derivati.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat la temperatura camerei.
Ingrediente
Fulgi de ovăz întregi*. *Fermă organică.
Certificat
ES-ECO-019-CT
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice6.9 G
-
Acizi grași saturați1.2 G
-
Carbohidrați / carbohidrați59 G
-
Zaharuri1.3 G
-
Fibre dietetice10 G
-
Proteinele13 G
-
SareG
-
Valoare energetică370 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
2 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.