Granola roz fara gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
Descriere
Roz fără gluten de la La Newyorkina este o granola făcută dintr-un amestec incredibil de ciocolată albă cu cacao, fulgi de ovăz integral fără gluten, migdale și nuci de macadamia.
Mod de preluare
Se recomanda gustarea dupa gustul consumatorului.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Fulgi de ovăz din cereale integrale fără gluten, ciocolată albă (cacao (29,2%), zahăr, unt de cacao, lapte praf degresat, grăsime din lapte, lecitină de soia/soia și aromă de vanilie), Migdale Marconas, Ulei de măsline extra virgin, Căpșuni deshidratate, Nuci de macadamia, fibre solubile de tapioca, zahăr brun din trestie, sare roz de Himalaya.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică511 Kcal
-
Grăsimi lipidice26 G
-
Acizi grași saturați8.87 G
-
Carbohidrați / carbohidrați56.41 G
-
Zaharuri20.6 G
-
Fibre dietetice1.8 G
-
Proteinele12.05 G
-
Sare0.26 G
-
Acizi grași mononesaturați14.38 G
-
Acizi grași polinesaturați2.76 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.