Cereale cu miere și cacao fără gluten
Valori ale produsului
-
Fara gluten
Descriere
Cerealele de Cacao și Miere fără gluten de la Santiveri sunt realizate cu ingrediente care prin natura lor nu conțin gluten, pe bază de porumb tocat cu cacao și miere.
Indicație
Ideal de luat la micul dejun și gustări, singur sau însoțit. Ele reprezinta asadar o optiune placuta si hranitoare pentru persoanele cu boala celiaca, perfect potrivita si lipsita de orice risc.
Precauții
Poate contine urme de lapte, soia si nuci.
Nu este tolerat de diabetici.
Ingrediente
Pudră de cacao (2,8%), miere (2,1%), sodiu (0,1 g), sare/sodiu, zaharuri, porumb, amidon de tapioca, zahăr, sare, porumb tocat.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică393 Kcal
-
Grăsimi lipidice1.7 G
-
Acizi grași saturați0.8 G
-
Carbohidrați / carbohidrați86.5 G
-
Zaharuri19.7 G
-
Fibre dietetice3.5 G
-
Proteinele8.1 G
-
Sare0.25 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.