Fasole Mung Verde
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Produs 100% natural
Descriere
Fasolea mung este una dintre leguminoasele cele mai bogate în proteine. Oferă nu mai puțin de 23,9 g de proteine la 100 g. În plus, oferă carbohidrați, fibre și o cantitate minimă de grăsimi.
Indicație
Se remarcă în minerale precum magneziul, care aduce beneficii oaselor, mușchilor și sistemului nervos; Oferă doze considerabile de fier, esențial pentru protecția imunitară și transportul oxigenului; și este o sursă bună de fosfor, care hrănește oasele și este implicată în producerea de energie. Acidul folic și alte vitamine B vă ajută să asimilați mai bine carbohidrații.
Mod de preluare
Se toarnă 2 linguri pe 1/4 litru de apă în apă clocotită. Lasam la fiert 12-15 minute.
Condiții de depozitare
A se păstra într-un loc răcoros, uscat, ferit de lumina soarelui și umiditate.
Ingrediente
Fasole mung verde.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice18.3 G
-
Acizi grași saturați0.3 G
-
Carbohidrați / carbohidrați41 G
-
Zaharuri5.6 G
-
Fibre dietetice34.7 G
-
Proteinele23.9 G
-
Sare0.04 G
-
Valoare energetică373 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
3 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.