Naut de cereale bio
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Vegetarian1
-
Bio-eco
Descriere
Nautul este o sursa de carbohidrati, proteine si fibre, ceea ce il face un aliment ideal pentru energie.
Indicație
Năutul organic din cereale se remarcă prin faptul că este o sursă notabilă de carbohidrați. Sunt foarte proteine, dar în același timp, foarte sărace în grăsimi saturate și bogate în fibre. Prin combinarea năutului cu cereale (orez, cușcuș...) calitatea proteinelor acestuia crește. Nautul are multe minerale, in special fosfor, fier si magneziu si este deosebit de bogat in vitaminele B1, B6 si acid folic.
Mod de preluare
Se recomandă să le înmuiați în prealabil timp de 10-12 ore cu puțină sare grunjoasă. Rețineți că, spre deosebire de alte leguminoase, năutul trebuie adăugat în oală când apa este deja în clocot. Pe lângă faptul că este gătit, năutul poate fi consumat și încolțit, în salată sau prăjit în tigaie sau la cuptor, de parcă ar fi o gustare. Se spune că năutul are problema de a provoca flatulență, așa că pentru a-l evita, odată fiert, este indicat să-i zdrobești pielea cu ajutorul unui zdrobitor de cartofi. O altă modalitate de a promova digestia este să adăugați în apa de gătit o bucată de algă kombu sau o plantă cu proprietăți carminative, cum ar fi salvie, cimbru, coriandru, cidru sau chimen.
Precauții
Poate contine urme de gluten, susan, soia si nuci.
Condiții de depozitare
A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
Ingrediente
Naut de cereale bio
Certificat
ES-ECO-019-CT
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice3.95 G
-
Acizi grași saturați0.38 G
-
Carbohidrați / carbohidrați61 G
-
Zaharuri8.6 G
-
Fibre dietetice13.6 G
-
Proteinele20.5 G
-
Sare0.001 G
-
Valoare energetică388 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.