Linte pardina gătită ecologic
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fără zahăr
-
Fara ou
-
Fara lactoza
-
Vegetarian1
-
Bio-eco
Descriere
Lintea pardina bio este o linte mica, intre 3 si 5 milimetri. Culoarea pielii este maro pământ sau maro roșcat, iar albușul este galben. Această leguminoasă uscată este bogată în carbohidrați, fier și magneziu. Lintea pardina mai poate fi numita si linte Pardina, linte bruna, linte frantuzeasca sau linte frantuzeasca. Lintea pardina este potrivită mai ales în salate, pentru a se combina cu paste și pentru preparatele din bucătăria mediteraneană.
Mod de preluare
Se recomanda deschiderea, incalzirea si mancarea, il putem adauga si in legumele fierte si orezul.
Precauții
Poate conține contaminare încrucișată cu alte cereale care conțin gluten.Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Odată deschis, la frigider pentru maxim 3 zile.
Ingrediente
Linte brună*, apă, sare de mare și acid ascorbic.
(*) Din agricultura ecologica.
Certificat
ES-ECO-019-CT
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Carbohidrați / carbohidrați57.1 G
-
Proteinele28 G
-
Sare0.7 G
-
Grăsimi lipidice0.96 G
-
Acizi grași saturați0.1 G
-
Zaharuri0.7 G
-
Fibre dietetice2.7 G
-
Valoare energetică338 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.