Linte pardina bio
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Lintea Pardina Bio de la Intracma se numeste pardina pentru ca are o coaja maronie, care nu se desprinde in timpul fierberii. Este o leguminoasă potrivită pentru a fi gătită în diverse tocane și supe. Diametrul lintei variază de obicei între 3,5 și 4,5 mm. Dimensiunea sa mică înseamnă că nu este necesară o perioadă lungă de înmuiere înainte de a fi gătit.
Indicație
În nordul Spaniei, unele variante de linte maro sunt produse datorită culorii maro, spre deosebire de lintea verde. Pardina, împreună cu verdena și castellana, este unul dintre cele trei soiuri de linte cu cea mai răspândită producție din Castilla y León. Lintea pardina este de obicei folosită în mâncăruri precum lintea cu chorizo, uneori în salate. In general se pune la macerat cateva minute, desi datorita dimensiunii nu necesita timp de inmuiere pentru gatirea ulterioara. Această producție are un Consiliu de Reglementare responsabil să garanteze trasabilitatea și calitatea lintei Tierra de Campos.
Mod de preluare
Se recomanda dupa gustul consumatorului.
Precauții
Această linte brună ar putea conține o urmă de cereale care conține gluten (grâu, secară, orz, ovăz, speltă, kamut).
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Linte pardina bio.
Certificat
ES-ECO-019-CT
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.