fasole rosie (rinichi)
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Bio-eco
Descriere
Numită după culoarea și forma lor roșie, fasolea are un strămoș cu fasolea neagră, fasolea pinto și fasolea marine. Exploratorii europeni au descoperit pentru prima dată această fasole străveche în Peru.
Indicație
Astăzi, ele rămân o parte importantă a bucătăriei din America de Sud și Centrală și din Caraibe. Nutriționiștii recomandă adesea fasolea ca parte a unei diete sănătoase datorită valorii lor nutriționale ridicate. Ca și alte fasole, fasolea poate fi considerată o sursă de proteine.
Mod de preluare
Se recomandă să le înmuiați peste noapte, să aruncați apa și să le scurgeți și să le clătiți bine înainte de a adăuga apă nouă. Daca nu ati avut timp sa faceti acest lucru, aduceti fasolea la fiert, apoi dupa putin timp opriti focul si lasati-le la macerat in aceasta apa aproximativ 3 ore.
Secretul este să nu folosiți niciodată apa în care le-ați înmuiat, deoarece această apă absoarbe o parte din toxina care se pierde în timpul gătitului.
Fasolea roșie trebuie gătită bine, la foc mare aproximativ 20 de minute la început și fără sare, degresându-le și apoi poți să scazi focul și să le gătești până se înmoaie. Timpul va varia în funcție de metoda de gătit pe care o alegeți: între 1 și jumătate până la 2 ore până la 20 sau 30 de minute într-o oală sub presiune.
Precauții
Poate contine urme de nuci si susan.
Ingrediente
fasole rosie*
(*) Din agricultura ecologica.
Certificat
ES-ECO-020-CVTabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice1.5 G
-
Acizi grași saturați0.2 G
-
Carbohidrați / carbohidrați40 G
-
Zaharuri1.2 G
-
Fibre dietetice23.4 G
-
Proteinele24.2 G
-
Sare0.03 G
-
Valoare energetică317 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.