fasole pinto (borlotti)
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Bio-eco
Descriere
Fasolea Borlotti provine inițial din Columbia și reprezintă o varietate de fasole obișnuită sau „fasole de grădină” (Phaseolus vulgaris), cunoscută acolo ca „cargamanto”. În funcție de creștere, „fasolea de grădină” mai este cunoscută și sub denumirea de „fasole de stâlp” sau „fasole de tufiș”.
Mod de preluare
Se recomandă să le înmuiați peste noapte, să aruncați apa și să le scurgeți și să le clătiți bine înainte de a adăuga apă nouă. Dacă nu ați avut timp să faceți acest lucru, aduceți fasolea la fierbere, apoi după un timp stingeți focul și lăsați-o la macerat în această apă timp de aproximativ 3 ore.
Secretul este să nu folosiți niciodată apa în care le-ați înmuiat, deoarece această apă absoarbe o parte din toxina care se pierde în timpul gătitului.
Fasolea rosie trebuie fierta bine, la foc mare cam 20 de minute la inceput si fara sare, degresand-o si apoi puteti scadea focul si le gatiti pana se inmoaie. Timpul va varia în funcție de metoda de gătit pe care o alegeți: între 1 oră și jumătate până la 2 ore până la 20 sau 30 de minute într-o oală sub presiune.
Precauții
Poate contine urme de nuci si susan.
Ingrediente
fasole borlotti pinto*
(*) Din agricultura ecologica.
Certificat
ES-ECO-020-CVTabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice1.23 G
-
Acizi grași saturați0.24 G
-
Carbohidrați / carbohidrați47.05 G
-
Zaharuri2.11 G
-
Fibre dietetice15.5 G
-
Proteinele21.4 G
-
Sare0.03 G
-
Valoare energetică347 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.