Azuki Bio
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Bio-eco
Descriere
Ce este Azuki?
Azuki Bio i se atribuie proprietăți de purificare, deoarece ajută la curățarea organismului nostru în timp ce îl hrănește și îl îngrijește. Este recomandat în tratamentele de detoxifiere, datorită aportului său de tiamină sau vitamina B1, ca toate leguminoasele, ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge.
Azuki conține cantități mari de fibre, vitamine B (B1, B2 și B7) și minerale precum fier, mangan, magneziu, fosfor, calciu și zinc. În plus, proteinele sale au o valoare biologică ridicată, ceea ce înseamnă că conțin toți aminoacizii esențiali.
Origine: China.
Produs vegan si organic.
Ce beneficii are Azuki?
Îmbunătățește digestia și sănătatea intestinală
Ajută la îmbunătățirea sănătății inimii
Util pentru pierderea în greutate
Cum se folosește Azuki?
Înmuiați cu 3 părți apă timp de 8 ore. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 45 de minute. aproximativ Adăugați sare la sfârșitul gătitului.
Gătește cu Azuki
Cu Azuki poți face rețete grozave precum:
Orez brun și azukis cu legume în apă de cocos, tocane, însoțite de legume...
Precauții
Poate contine urme de nuci, soia, susan si cereale care contin gluten.
Condiții de depozitare
De preferat se consuma inainte si lot: vezi data indicata pe spatele ambalajului. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
evreu Adzuki*.
*Ingredient din agricultura ecologica.
Certificat
ES-ECO-019-CT Agricultura non-UE
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.5 G
-
Acizi grași saturați0.2 G
-
Carbohidrați / carbohidrați63 G
-
Zaharuri2.4 G
-
Fibre dietetice13 G
-
Proteinele20 G
-
Sare0.01 G
-
Valoare energetică329 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.